Koppeling WeightManager en BakkerijMonitor gereed

Koppeling WeightManager en BakkerijMonitor gereed!

Lenstra Informatica breid dienstverlening uit

Vanaf heden is de koppeling tussen het Winkelmanagement Softwarepakket WeightManager en de BakkerijMonitor gratis (*) beschikbaar voor alle klanten van Lenstra Informatica. De BakkerijMonitor is de grootste onafhankelijke bedrijfsvergelijking in de ambachtelijke bakkerijsector. Met +/- 250 vestigingen verspreid over heel Nederland wordt wekelijks een terugkoppeling gegeven van de ontwikkeling van de branche. Met deze informatie kan de bakker snel en doeltreffend inspelen op de veranderende marktomstandigheden.

 

Niet turen maar Sturen op Cijfers

“Wij vinden het belangrijk dat bakkers niet alleen hun eigen cijfers zien, maar ook leren van de cijfers van anderen. Dat is de belangrijkste reden geweest dat we de koppeling met de BakkerijMonitor hebben gemaakt”, aldus Jan Lenstra. “De weekrapportages zijn helder en overzichtelijk en de data wordt anoniem verzonden en verwerkt. Vervolgens kan men gaan sturen op de cijfers en/of advies inwinnen bij Friso Berghuis (Eigenaar BakkerijMonitor)” Op https://www.bricc.nl/wp-content/uploads/2014/02/Voorbeeld-BakkerijMonitor.pdf kan men een voorbeeldrapportage terug vinden.

 

Volgens Friso Berghuis was de koppeling  bijzonder snel door Lenstra gerealiseerd. “Een groot compliment voor Jan en zijn team! Door de BakkerijMonitor krijgt de bakker inzicht in de ontwikkeling van de markt in combinatie met zijn eigen cijfers. Wekelijks is deze data beschikbaar en het is de bedoeling dat de ondernemer met deze cijfers gaat sturen en er niet naar gaat turen. De implementatie kan door de bakker zelf uitgevoerd worden, maar een medewerker van de BakkerijMonitor neemt evt. het werk uit handen”

 

On-board actie

Bakkers die zich uiterlijk voor 31/12/2016 aanmelden ontvangen t/m eind februari het uitgebreidere Weekrapport (t.w.v. € 19.95 per maand) geheel gratis. Vanaf 1 maart 2017 heeft men altijd  de mogelijkheid om terug te stappen naar het gratis maandabonnement.

*) Bestaande gebruikers van WeightManager kunnen deze koppeling vóór eind februari gratis bestellen. Bestel je hierna, dan  betaal je € 49,- per jaar.

 

Klanten en Partners

Contact

Friso Berghuis
friso@bricc.nl
06 18 51 44 89