Friso Berghuis Met Passie!

 

Berghuis is de achternaam, maar spreek me gerust aan met Friso. In de afgelopen 20 jaar heb ik mijn werk bij verschillende bedrijven met veel passie mogen en kunnen uitvoeren. Sinds 2011 werk ik als zelfstandig ondernemer. Wat ik belangrijk vind? Werken met mensen die motiveren, inspireren en een duidelijke visie hebben!

Als onafhankelijk adviseur stimuleer ik ondernemers en retailers om voortdurend te sturen en niet te blijven turen. Retailen is in de huid kruipen van je klant. Wie zijn uw klanten en wat zijn hun behoeften en wensen? Weet wat uw klant wil en ontdek hoe u met eenvoudige aanpassingen net dat stapje extra kunt zetten.

Placeholder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en 
Ontvang GRATIS de resultaten van de  BakkerijMonitor 2018
........
Laat je e-mailadres achter en ontvang de resultaten direct
Inschrijven
Placeholder

Inzicht in uw bedrijf én de markt, Volledig geautomatiseerd, Altijd actueel, Vergelijking van artikelen en artikelgroepen, Deelname vanaf € 0,-

Uw omzet verhogen? Inzicht in cijfers creëert kansen. Cijfers laten zien waar u staat en hoe u uw rendement kunt verbeteren. Ik ondersteun u graag met diverse tools en oplossingen. Bij BakkerijMonitor kunt u terecht voor professioneel en onafhankelijk bedrijfsadvies. Kenmerkend voor de werkwijze van BakkerijMonitor is de persoonlijke benadering, kwaliteit leveren en net dat stapje extra.

Graag ga ik de samenwerking aan!


Wat zeggen anderen over Bakkerij Support?

Wat zeggen anderen?


"Een tool om snel inzichtelijk te krijgen hoe je bedrijf het doet ten opzichte van de branche. Daarbij kun je snel bijsturen op productgroepen waar je te weinig omzet mee maakt".

*Jan Toet, Toet De Echte Bakker Apeldoorn

"Super handig dat je zonder enige moeite de weekcijfers in de mailbox hebt. Dit zet aan tot actie!".
*Dennis Swaanen, Jan Swaanen De Echte Bakker

“We zijn als bedrijf erg gefocust op de BakkerijMonitor omdat we graag willen zien hoe wij het doen ten opzichte van de grote groep deelnemers. Als MT/Directie evalueren we de cijfers van ons zelf en de ontwikkelingen van de markt en sturen er actief op. Dat is gaaf om te zien en bevestigd onze koers”
Johan van t ’Zelfde, Bakkerij van Keulen