Wie is BRICC?

Berghuis Retail Intelligence Consultancy & Concepts

Berghuis is de achternaam, maar spreek me gerust aan met Friso. In de afgelopen 13 jaar heb ik mijn werk bij verschillende bedrijven met veel passie mogen en kunnen uitvoeren. Sinds 2011 werk ik als zelfstandig ondernemer. Wat ik belangrijk vind? Werken met mensen die motiveren, inspireren en een duidelijke visie hebben!

Als onafhankelijk adviseur stimuleer ik ondernemers en retailers om voortdurend te sturen en niet te blijven turen. Retailen is in de huid kruipen van je klant. Wie zijn uw klanten en wat zijn hun behoeften en wensen? Weet wat u klant wil en ontdek hoe u met eenvoudige aanpassingen net dat stapje extra kunt zetten.

Uw omzet verhogen? Inzicht in cijfers creëert kansen. Cijfers laten zien waar u staat en hoe u uw rendement kunt verbeteren. Ik ondersteun u graag met diverse tools en oplossingen.
Bij BRICC kunt u terecht voor professioneel en onafhankelijk bedrijfsadvies. Kenmerkend voor de werkwijze van BRICC is de persoonlijke benadering, kwaliteit leveren en net dat stapje extra.

Graag ga ik de samenwerking aan!

Friso Berghuis

 

friso-berghuis-groot-bricc

Klanten en Partners

Contact

Friso Berghuis
friso@bricc.nl
06 18 51 44 89