De INretail SportMonitor

Dragen de producten in uw assortiment bij aan de winst? Hoe is uw omzet in vergelijking met andere ondernemers in de branche? Is het aantal verkochte artikelen per bon meer of minder dan het gemiddelde van de sportbranche? Heeft het weer invloed op uw omzet?

Hard werken alleen is geen garantie voor een goed lopend bedrijf. Zonder inzicht in cijfers mist u de kans om uw omzet te verhogen. De INretail SportMonitor is een online systeem waarmee u kunt sturen op cijfers. Het volledig geautomatiseerde systeem voorziet u wekelijks van uw eigen cijfers, maar geeft ook informatie uit de sportbranche. Deze praktische online tool is een uitstekend hulpmiddel dat laat zien waar mogelijkheden voor verbetering zijn. Benut uw kansen!

Voordelen van de INretail SportMonitor

  • Volledig automatisch, u hoeft zelf geen gegevens in te voeren
  • Zeer gedetailleerde informatie (bijv. kleur en maat)
  • Vergelijken op merk, maat en FEDAS
  • Data inzichtelijk per jaar, kwartaal, maand, week, dag, uur en minuut
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Diverse koppelingen met klantentellers
  • Koppeling met alle KNMI weerstations in Nederland

Koppeling

De SportMonitor geeft u een schat aan informatie die kan helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. In uw bestaande winkelautomatisering wordt speciale software geïnstalleerd om deel te kunnen nemen aan de INretail SportMonitor. Er wordt dus niets in uw kassasysteem aangepast. Met diverse kassaleveranciers is een unieke koppeling gebouwd die is gebaseerd op ‘EDI-standaarden’. Voor het ontvangen van gegevens heeft u een postbus nodig van Fashion United Indicia. Meestal is een dergelijke postbus al beschikbaar. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u tegen een sterk gereduceerd tarief een postbus aanschaffen.

De gegevens worden wekelijks verzonden naar de database van de INretail SportMonitor. Op maandagochtend is de benchmark volledig bijgewerkt en klaar voor gebruik. De INretail SportMonitor is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Met uw eigen inloggegevens ziet u via een beveiligde internetportal uw gegevens tot op artikel-, kleur- en maatniveau per transactie.

Rapportages

De rapportages die u ontvangt tonen uw eigen cijfers in een bepaalde periode, maar ook die van de branche. U kiest zelf  in welke rapportage u de cijfers wilt ontvangen. Zo vergelijkt u heel eenvoudig uw omzetontwikkeling met uw collega’s. Er zijn verschillende rapportagemogelijkheden. Deze variëren van gratis maandelijkse rapporten, een wekelijkse betaalde rapportage of een 24/7 dynamische inlog op de INretail SportMonitor.

Meer weten over de INretail SportMonitor? Friso Berghuis adviseert u graag. Bel 06 18 51 44 89 of neem per email contact op.

Klanten en Partners

Contact

Friso Berghuis
friso@bricc.nl
06 18 51 44 89