INRETAIL SPORTMONITOR REALISEERT KOPPELING MET STORECONTRL

24-10-2014 – Met StoreContrl is opnieuw een automatiseringspartner toegevoegd aan de steeds groter wordende rij van automatiseerders die gekoppeld zijn aan de INretail SportMonitor.

Kosteloze implementatie
De koppeling van StoreContrl aan de SportMonitor, een branchebreed initiatief van brancheorganisatie INretail en BRICC, is kort geleden gerealiseerd. De SportMonitor biedt de deelnemende ondernemers in de sporthandel inzicht in actuele, betrouwbare branchecijfers, als benchmark voor hun eigen prestaties. Jeroen Wijbenga, directeur StoreContrl: “Om dit initiatief te ondersteunen en onze klanten nog beter te servicen, hebben we deze koppeling gebouwd, die kosteloos wordt geïmplementeerd bij gebruikers van StoreContrl.”

“Geen drempel om mee te doen”
“Met de koppeling van StoreContrl kunnen we weer een softwarepartner toevoegen aan de bestaande koppelingen van de SportMonitor”, zegt Friso Berghuis, initiatiefnemer van het concept INretail SportMonitor. “Daarnaast is het erg mooi dat zij de koppeling gratis beschikbaar stellen. Op die manier kunnen ondernemers zonder enige drempel mee doen aan de SportMonitor.” StoreContrl is de zevende softwareleverancier die een koppeling met de SportMonitor heeft gerealiseerd. Eerder deden ACA, Softwear, K3 Unisoft, Modis  Software, SRS en Vendit/VMSII dit al.

 

Bron: www.sport-partner.nl

Laat een reactie achter

Klanten en Partners

Contact

Friso Berghuis
friso@bricc.nl
06 18 51 44 89