KOPPELING INRETAIL SPORTMONITOR MET EASYPOS SOFTWARE IS EEN FEIT

12-06-2015 – easyPOS software is de tiende leverancier van winkelautomatisering waarmee een koppeling tot stand is gebracht met de INretail SportMonitor. Een belangrijke mijlpaal in de verdere uitbreiding van dit onafhankelijke, branchebrede bedrijfsvergelijkingssysteem voor de sporthandel.

Snel tot resultaat gekomen

De koppeling – de tiende in successie – is vorige maand door easyPOS software in Schijndel opgeleverd, bevestigt Friso Berghuis, eigenaar van adviesbureau BRICC en uitvoerder van de SportMonitor. “Het bouwen van een dergelijke koppeling dient altijd zorgvuldig te gebeuren en door frequent te schakelen met de ontwikkelaars van easyPOS software zie je dat je snel tot resultaat komt. Daarnaast is het fantastisch dat we nu de tiende koppeling hebben gerealiseerd met de SportMonitor dankzij de inzet van easyPOS.”

Snel en eenvoudig vergelijken

“Het is geweldig om aan te kunnen sluiten op de SportMonitor. Hiermee krijgt de detaillist snel en eenvoudig vergelijking met collega-winkeliers uit het hele land”, reageert Vic van Heeswijk, General Manager van easyPOS software. “Het SportMonitor initiatief van INretail geeft extra houvast aan de retailers in deze uitdagende tijd!”

INretail SportMonitor
easyPOS software

Laat een reactie achter

Klanten en Partners

Contact

Friso Berghuis
friso@bricc.nl
06 18 51 44 89