PUMA SLUIT ZICH AAN BIJ INRETAIL SPORTMONITOR

19-06-2015 – PUMA Benelux is de zoveelste prominente sportleverancier die zich heeft aangesloten bij de INretail SportMonitor. Eerder deden dat onder andere al adidas Group Benelux, Nike Netherlands, ASICS Benelux, Amer Sports Netherlands, O’Neill Nederland en Craft Sportswear.

“Je kunt er niet meer omheen”
Volgens Friso Berghuis, uitvoerder van de SportMonitor, betekent de deelname van PUMA een welkome verdere uitbreiding van het leveranciersportfolio. Deze uitbreiding met een prominent sportmerk zal een positieve impuls geven aan de ondernemers in de sportretail die nog niet deelnemen, zo verwacht Berghuis. Friso: “Je kunt er niet meer omheen. De trein is vertrokken!”

Informatie wekelijks inzichtelijk
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de FGHS, op 8 mei jl., verzorgde Friso Berghuis een korte presentatie over de SportMonitor. Daarbij deelde hij een aantal algemene uitkomsten en conclusies met betrekking tot de recente ontwikkelingen op de Nederlandse sportmarkt met de leden. “Er waren verschillende meningen over de stand van zaken in de sportretail, maar met echte cijfers werd er al snel meer duidelijk over de werkeljke stand van zaken.
Ik hoop niet dat ik de leveranciers al teveel in verwarring heb achtergelaten. En dan te weten dat je de dieper liggende informatie al wekelijks inzichtelijk kunt hebben… Zowel op algemeen niveau, als op het niveau van jouw artikelengroepen en jouw merken.”

Doel: samen sterker worden
Dat Friso de concrete informatie vanuit de SportMonitor tijdens zijn presentatie oppervlakkig moest houden, heeft te maken met het feit dat alleen de deelnemers aan het benchmarksysteem de uitkomsten op individueel niveau met elkaar delen, waarvoor ze schriftelijk toestemming hebben verleend. Doel is door het delen van cijfers samen sterker te worden. Friso: ”Voor leveranciers die nu nog besluiten om de proef op de som te nemen, is het mogelijk tegen een gereduceerd tarief tot 31 december 2015 een basisabonnement af te sluiten. Om de kosten hoef je het zeker niet te laten.”

Belangstellende leveranciers en detaillisten kunnen contact opnemen met Friso Berghuis via e-mailadres friso@bricc.nl

Laat een reactie achter

Klanten en Partners

Contact

Friso Berghuis
friso@bricc.nl
06 18 51 44 89