SNEAKERS SLUIT ZICH AAN BIJ INRETAIL SPORTMONITOR

03-10-3014 – Sneakers Stores heeft besloten met alle 43 filialen en met Sneakers.nl deel te gaan nemen aan de INretail SportMonitor. Hierdoor stijgt het totaal aantal deelnemende vestigingen tot ver boven de 200.

Dagelijks scherp zicht op ontwikkelingen
“In een uitdagende markt waarin wij ons bevinden moet je elke dag scherp zicht hebben op de ontwikkelingen. Juist door gebruik te maken van de SportMonitor hebben we nu dagelijks en 24/7 toegang tot de resultaten van al onze vestigingen en de ontwikkelingen van de markt”, aldus het management van Sneakers. “Deelname aan de SportMonitor is wederom één van de professionaliseringsslagen binnen Sneakers. Dit past dan ook prima binnen  een organisatie die continu haar focus heeft op de laatste sneaker trends en ontwikkelingen en intensief met haar merkenleveranciers samenwerkt.”

Beter inzicht in eigen cijfers

Friso Berghuis, initiatiefnemer van de INretail SportMonitor, is erg verheugd over deze stap van Sneakers. “Het bewijst maar weer eens dat we met de juiste dingen bezig zijn. Vooral daar waar het gaat om een beter inzicht in de eigen ontwikkeling en de marktgegevens.”

Cijfers worden niet vertroebeld

“Hoewel alle vestigingen voor de Sneakers organisatie zichtbaar zijn hebben we ervoor gekozen om een aantal vestigingen ‘random’ mee te laten doen in de totale SportMonitor”, vult Friso aan. “Bestaande deelnemers hoeven echter niet bang te zijn dat met de deelname van deze vestigingen hun cijfers vertroebeld worden. Dat is met deze stap, en alle onderliggende intelligente berekeningen, uitgesloten.”

 

BRON: SportPartner / Maruba

Laat een reactie achter

Klanten en Partners

Contact

Friso Berghuis
friso@bricc.nl
06 18 51 44 89